ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΤΙΜΕΣ

 

ΠΑΚΕΤΑ

 

 • Πακέτο 1: 9 έως 13 /8 ---> 20 ευρώ (26% έκπτωση)

 • Πακέτο 2: 14 έως 17/8 ---> 40 ευρω (17% έκπτωση)

 • Πακέτο 3: όλες οι μέρες ---> 50 ευρώ (33% έκπτωση)

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση:
1: στο e-mail: dstprjct@yahoo.com
2: στέλνοντας το μήνυμά σας στο inbox της fb σελίδας του
The Other Wind Festival.
3: στέλνοντας το μήνυμά σας μέσω του website www.otherwindfestival.com

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Σημεία προπώλησης
Σούγια : Cafe Lotos
Παλαιοχώρα : Cafe Cosmogonia
Χανιά : Nanadakis Travel (Ελ. Βενιζέλου 2)
Η προπώληση θα αρχίσει στις 10 Ιουλίου.

 • Ημέρα 1η 9/8 ---> 9 €

 • Ημέρα 2η 10/8 ---> 9 €

 • Ημέρα 3η 11/8 ---> ελεύθερη είσοδος

 • Ημέρα 4η 12/8 ---> ελεύθερη είσοδος

 • Ημέρα 5η 13/8 ---> 9 €

 • Ημέρα 6η 14/8 ---> 12 €

 • Ημέρα 7η 15/8 ---> 12 €

 • Ημέρα 8η 16/8 ---> 12 €

 • Ημέρα 9η 17/8 ---> 12 €

ΧΩΡΟΣ

Το Fortuna Club  τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε  εναν απο τους πιο αξιόλογους χώρους για ζωντανές εμφανίσεις τόσο για νέα μουσικά σχήματα όσο και για καταξιωμένους καλλιτέχνες. Στην ιδιαίτερη μουσική σκηνή του εχούν φιλοξενηθεί συγκροτήματα  όπως: οι Ρόδες United,Παύλος Παυλίδης & the Bmovies, Mode Plagal, Αχιλλέας Περσίδης, Kontrafouris Baby Trio, οι Χαΐνηδες, Ross Daly, η Sugahspank, η "φωνή" των Nouvelle Vague, Melanie Pain, οι XylourisWhite, τα Υπόγεια Ρεύματα και πολλοί άλλοι.

Επίσης ήταν βασικός διοργανωτής των συναυλιών Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου που έγιναν τα 2 προηγούμενα χρόνια σε ένα μαγευτικό υπαίθριο χώρο λίγο έξω απο τη Σούγια.

Φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά την φετινή καλοκαιρινή σεζόν με μερικά πολύ ενδιαφέροντα live, ενώ ευελπιστεί παράλληλα  να δημιουργήσει για πρώτη φορά ένα φεστιβαλ.

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Fortuna Club βρίσκεται στην είσοδο ενός απο τα πιο όμορφα μέρη της νότιας Κρήτης, τη Σούγια...

Η Σούγια είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται 75km νοτιοδυτικά των Χανίων, στην έξοδο του επιβλητικού φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης. Αγαπημένος προορισμός των χίπις στην δεκαετία του 70’, σήμερα είναι ένας ιδανικός προορισμός για ήρεμες διακοπές, μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο και με όλες τις βασικές ανέσεις που παρέχει ένα τουριστικό μέρος. Στη Σούγια θα βρείτε εστιατόρια, ταβέρνες, δωμάτια, καφετέριες, ήρεμα μπαράκια, mini market, κλπ.

Μπροστά από το χωριό απλώνεται μια υπέροχη μεγάλη παραλία με χοντρή άμμο και πεντακάθαρα βαθειά νερά. Η παραλία ξεκινά από το μικρό λιμανάκι της Σούγιας στα δυτικά και εκτείνεται στα ανατολικά για 1.5km. Το ανατολικό τμήμα της μεγάλης παραλίας δεν είναι οργανωμένο και προτιμάται σχεδόν αποκλειστικά από γυμνιστές. Αντίθετα, στο τμήμα που βρίσκεται μπροστά στο χωριό υπάρχουν ομπρέλες και ντους. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλά αλμυρίκια όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να βρείτε σκιά.

Το καλοκαίρι, από τη Σούγια ξεκινούν καθημερινά καραβάκια της ΑΝΕΝΔΥΚ για Χώρα Σφακίων, Παλαιόχωρα, Αγία Ρουμέλη και Λουτρό. Επίσης εκτελούνται δρομολόγια για τη Γαύδο.

Δρομολόγια Υπεραστικών λεωφορείων για Σούγια  εδώ!

Προτάσεις για διαμονή - φαγητό & δραστηριότητες στη Σούγια εδώ και εδώ!